BUURbook Baambrugge

Plan of bericht | prikbord
27 juli | 16:08 uur
Rembrandt Mirande
volg buur
Snelheid gemotoriseerd vervoer in de bebouwde kom van Baambrugge
Beste dorpsgenoten,
Bewoners van de Rijksstraatweg ondervinden veel overlast van het verkeer op de Rijksstraatweg. Binnen onze bebouwde kom geldt een maximum snelheid van 30 kmpu. Blijkbaar is dit voor veel Baambruggers en passanten niet duidelijk en wordt er fors en veelvuldig te hard gereden. De leefbaarheid  voor bewoners wordt door dit gedrag zeer negatief beïnvloed. Tja, de Korte Coupure is een recht stuk dat blijkbaar uitnodigt om het gas fors in te trappen. Maar inmiddels ligt dit stuk straat simpelweg in een woonwijk. Rijdt u ook 50 of 80 in de Brugstraat? Geeft u flink gas om zo snel mogelijk de Dorpsstraat door te komen?
Een aantal bezorgde bewoners zijn in gesprek met de gemeente om de straat zo in te richten om de snelheid eruit te halen. Maar dit proces duurt lang.

Dus vragen wij u om rekening te houden met bewoners van de Rijksstraatweg. 30 rijden is heel makkelijk, gewoon even opletten en kijk u op uw snelheidsmeter. Als u uw sportauto wil testen ga dan even naar de A2.
 Ik spreek u aan op uw empathie voor uw medemens, onze huisdieren (al meer dan 10 katten overleden), de overstekende kindjes etc.


30 km/pu in een woonwijk is heel normaal!

Dank u !


Namens bewoners Rijksstraatweg Baambrugge

Rembrandt Mirande

 

lees verder